Statistieken

Voor de liefhebbers.

0
Website bezoekers
0
Opdrachten uitgevoerd
0
Tosti’s gegeten
0
Colberts gestoomd

Wat maakt de reis in het papieren vliegtuigje zo bijzonder?

Wij staan voor MEER.

Het begin van onze reis

Onze geschiedenis in vogelvlucht.

Het idee om een multimediabedrijf op te richten ontstond in het voorjaar van 2017. De oprichters Feres en Mike hadden elkaar al enkele jaren niet meer gezien en kenden elkaar van een lange tijd geleden. In een café nabij het Stadhuis in Rotterdam raakten zij in gesprek over de multimedia branche en wat daarin anders kan worden gedaan. Beiden waren enkele maanden verwijderd van het afstuderen en waren bezig met het plannen wat ze uiteindelijk willen gaan doen. Waar Mike een technische studie heeft gevolgd, en later ook management op gebied van ICT heeft gedaan, heeft Feres met name de kneepjes van het journalistieke vak geleerd in de breedste zin van het woord. Fotografie, video-editing, audiobewerking, rechten, ondernemen en zelfs typografie kwamen hier ook bij kijken. Ze wisten samen dat zij hetgeen wat ze in de media branche missen, op excentrieke wijze zelf iets creëren, waardoor ze al gauw met de volgende punten kwamen om waar te maken:

Modern – Wij spelen in op de trends van nu en passen dit toe op onze diensten.
Efficiënt – Wij leveren professionele diensten in korte tijd.
Excentriek – Wij geven onze eigen draai aan onze diensten.
Rezoning – Wij verplaatsen en verdiepen ons in de klant.

Nadat in de zomer van 2017 de eerste stappen waren gezet, wisten Mike en Feres dat ze nog een lange weg moesten bewandelen om hun punten waar te maken. Een van de volgende grote stappen die zij namen was het huren van een bedrijfspand in Rotterdam. Met 60 vierkante meter begon in oktober 2017 de reis.

Ze hadden het niet in de gaten, maar de tijd vloog voorbij, het was een maand later toen ze in contact kwamen met een andere partij. Een andere oude bekende van Feres kwam in het bedrijf op bezoek. Hij had zijn eigen grafisch bureau en het duurde niet lang meer voordat de drie een deal rond hadden om een samenwerking voor onbepaalde tijd aan te gaan.

De maand december was de maand waarin de eerste reeks klanten ruimschoots achter elkaar voorbij kwamen. De samenwerking verliep goed en het besluit werd genomen om de twee bedrijven tot een geheel te vormen. Mede hierdoor kreeg Rezone Media een nieuwe logo en huisstijl met een papieren vliegtuigje als mascotte en een slogan die “een reis van idee naar eindresultaat” luidt.

Sinds 1 maart 2018 is de nieuwe huisstijl doorgevoerd in alle uitingen van Rezone Media. De website is volledig vernieuwd en ook de social media-kanalen (Facebook en LinkedIn) hebben een nieuwe banner gekregen die de missie en visie van ons bedrijf ondersteunt.

De samenwerking met onze vormgever kwam in de zomer van 2018 ten einde. Het was inmiddels duidelijk voor Feres en Mike dat ze met zijn tweeën niet al het werk aan kunnen. Daarom verwelkomde Rezone Media in september 2018 een nieuwe grafisch vormgever, 2 Marketing & Commerce stagiaires, 2 game developers en 1 game artist.

Tot op heden zijn wij dan ook volop bezig met het aanbieden van onze diensten aan klanten. Onze primaire doelgroep bestaat uit startende ondernemers en mkb bedrijven die behoefte hebben om samen met ons hun digitale voetstappen (verder) uit te breiden.

Ontmoet het team

De mensen achter Rezone Media.

Mike van Wingerden

Mike van Wingerden

Creative Director

“De top is slechts een excuus voor de beklimming.”

Soraya Stout

Soraya Stout

Graphic Designer

“Er is geen lift naar succes, je zou de trap moeten nemen.”

Timon van Waardhuizen

Timon van Waardhuizen

Lead Game Developer

“Je kan een geweldige game maken, maar je spelers maken het succesvol.”

Kevin Tjin

Kevin Tjin

Game Developer

“Hard werken voor een kleine prestatie is nog steeds een overwinning.”

Kaya Staats

Kaya Staats

Graphic & Interior Designer

“Het meervoud van lef is leven.”