Volg jij een creatieve opleiding?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s die in de toekomst een baan in de mediawereld willen hebben. Zit jij op het mbo, hbo of universiteit en ben jij op zoek naar een stageplek? Weet jij creatieve oplossingen te bedenken en ben jij minimaal 3 dagen in de week beschikbaar? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We leren je graag kennen en wie weet maak je al snel deel uit van ons creatieve team.

Maar waar bestaan je werkzaamheden uit? Als all-round multimediabedrijf hebben wij altijd klant opdrachten lopen waar wij aan werken. Deze opdrachten bestaan onder andere uit het maken van websites, uitvoeren van online marketing, ontwerpen van logo’s en huisstijlen, schrijven van teksten en het maken van foto- en video-opnames. Als stagiair(e) neem je een kijkje in de keuken van Rezone Media en geven wij jou de taak om een paar voorgerechten te maken die wij uiteindelijk aan onze klanten kunnen serveren.

Wat verwachten wij van jou?

– Je volgt een (creatieve) opleiding op mbo-, hbo- of universitair-niveau

– Je moet minimaal 3 dagen per week stage lopen

– Je bent een enthousiaste jongeman of dame

– Je bent leergierig en weet ook met verfrissende ideeën te komen

Wat hebben wij jou te bieden?

– Een leerzame stage omgeving met gezellige collega’s

– Een gepaste stagevergoeding voor de werkzaamheden die je gaat uitvoeren

– Voldoende ruimte om tijd te besteden aan een stageverslag/afstudeeropdracht

Denk jij de persoon te zijn die we zoeken? Stuur dan jouw cv en motivatie naar ons toe door middel van onderstaand formulier en wie weet heb jij straks deze mooie stageplek te pakken.