Versterk uw merk

Een website is pas af als er goede content is gepubliceerd. Dit geldt ook voor u.

Professionele teksten

Wij kunnen alle teksten voor uw website en reclame uitingen schrijven.

Hoogwaardige inhoud

Alle foto’s die wij maken worden in hoogwaardige kwaliteit aan u geleverd.

Promotionele video’s

Til uw onderneming naar een hoger niveau met een promotievideo. 

In elk formaat

Alle bestanden kunnen in elk gewenst formaat aan u worden geleverd.

De meeste moderne websites zijn tegenwoordig gebruiksvriendelijk te besturen, waardoor veel mensen met weinig ICT-kennis op makkelijke wijze tekst en beeld op hun website kunnen aanpassen. Ook wij bieden gebruiksvriendelijke CMS’en aan in onze webdesign-pakketten. Maar wat is een website zonder teksten en beeldmateriaal? Om ervoor te zorgen dat uw website niet uit lege velden en standaard algemene informatie bestaat, bieden wij u diverse content-pakketten en modules aan op het gebied van redactioneel, fotografie en videografie. Wij kunnen van uw website een onmisbare bron maken waar uw doelgroep of zakenrelaties graag regelmatig naar terugkeren om relevante content te ontdekken.

Het is belangrijk dat u weet wat voor content in uw branche relevant is om op uw website te publiceren. Dit kan best lastig zijn en veel tijd kosten om over na te denken, maar wij zouden Rezone Media niet zijn als wij niet met u zouden meedenken over wat het beste voor uw website is. U bent dan ook meer van harte welkom op ons kantoor voor verdere bespreking. Wilt u een wekelijkse blogpost, een bedrijfspromotie video of toch liever een aantal goede productfoto’s? Onze content-pakketten en modules lopen uiteen.

Wij bieden u drie verschillende pakketten aan met in elk pakket een andere module op het gebied van content. Scroll verder voor meer informatie over de inhoud van de tekst & beeld-pakketten. Voor vragen kunt u altijd terecht op onze contactpagina.

Tekst & Beeld Pakketten


Biografie pakket

349eenmalig

Een goede manier om uw verhaal te doen

  • Interview (max. 30 min)
  • Achtergrondverhaal (max. 800 woorden)
  • Portretshoot (max. 60 min)


Redactioneel pakket

599eenmalig

Goed voor externe communicatie aankondigingen

  • Persbericht (max. 500 woorden)
  • Achtergrondverhaal (max. 800 woorden)
  • Reportage/verslag (10 foto’s + max. 800 woorden)


MKB Content pakket

749eenmalig

Promotie op een ander niveau

  • 10 stockfoto’s of productfoto’s
  • Bedrijfspromotie video (max. 300 seconden)
  • 5 webpagina’s SEO-copywriting (max. 300 woorden per pagina)
  • 1 weblog post (max. 500 woorden)

Eén website, boordevol content.

Content is vandaag de dag erg belangrijk voor de meeste bedrijven. Voor uw website kan content ervoor zorgen dat u terugkerende website bezoekers krijgt. Dit kan zijn in de vorm van een weblog, maar ook door het regelmatig uploaden van nieuwe foto’s. Ons team helpt u graag een handje op weg met het creëren van relevante content voor uw doelgroep.

Bij ons kunt u terecht voor het opnemen en uitwerken van interviews, schrijven van achtergrondverhalen, portretshoots, persberichten, reportages/verslagen, stockfoto’s/productfoto’s, bedrijfspromotie video’s, copywriting, SEO-geoptimaliseerde teksten, weblogs, vertalingen, bruidsfotografie en trouwreportages en ontwerp teksten. Scroll naar beneden voor een uitgebreide lijst van modules die wij aanbieden.

Uitleg over de modules