Versterk uw merk

Kort en krachtige video’s om uw bedrijf in beeld te brengen.

Promotionele video’s

Til uw onderneming naar een hoger niveau met een promotievideo.

Productie op locatie

De video wordt op uw gewenste locatie met een professionele camera gefilmd.

Inclusief montage

Bij al onze video modules bewerken wij uw video nadat deze is opgenomen.

Exporteren

Videobestanden kunnen gerenderd worden naar verschillende formaten.

Video’s zorgen voor levendigheid. Door video’s op uw website en social media-kanalen te plaatsen trekt u de aandacht van uw bezoekers. Tegenwoordig maken steeds meer websites en social media-kanalen gebruik van hun eigen unieke video-content. Dit is bij uitstek de beste manier om uw bedrijf of diensten bij uw doelgroep te promoten.

Het is belangrijk dat u weet wat voor soort video-content in uw branche relevant is om te publiceren, maar wij zouden Rezone Media niet zijn als wij niet met u meedenken. Ons team helpt u graag een handje op weg met het creëren van relevante content voor uw doelgroep.

U bent dan ook van harte welkom op ons kantoor voor verdere bespreking. Bij ons kunt u terecht voor het opnemen en bewerken van bedrijfspromotie video’s, video interviews, drone videobeelden, videoclips, commercial video’s, bruiloftsvideo’s / trouwreportages en videoreportages/videoverslagen op locatie. Bent u op zoek naar teksten of fotografie? Bekijk hier onze copywriting en fotografie modules.

Alle Videoproductie modules